ΚΤΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στη μυθολογία αλλά και στην καθημερινή ζωή, κρασί και διασκέδαση είναι δύο πράγματα στενά συνδεδεμένα. Η πείρα μας στον τομέα του οίνου αποτελεί εγγύηση της ικανότητάς μας να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε καλά. Εμπιστευθείτε τις αίθουσες εκδηλώσεων και τις υπηρεσίες μας για κάθε είδους event.

CATERING

Bistecca Social Catering, κουζίνα βασισμένη στη φιλοσοφία της προσεγμένης πρώτης ύλης, ιδρύθηκε σε σύγχρονα εξοπλισμένες  εγκαταστάσεις  για να εκπληρώσει τις υψηλές σας απαιτήσεις και να εξυπηρετήσει κάθε είδους εκδήλωση.

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ουσιαστική γνωριμία με το κρασί είναι μια διαδικασία που απαιτεί μελέτη και εις βάθος ενασχόληση. Στους Αμπελώνες Μάρκου, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια πλήρη εμπειρία μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Πάγια πεποίθησή μας είναι πως η μάθηση πρέπει να ξεκινάει νωρίς κι όσο πιο πολύπλευρη είναι, τόσο το καλύτερο! Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα στοχεύουν στη γνωστική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, σε ένα πλαίσιο εποικοδομητικής και παιγνιώδους εξερεύνησης

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Η βαθιά γνώση και αγάπη της οικογένειας Μάρκου για την αμπελουργία μεταλαμπαδεύτηκαν από γενιά σε γενιά, με συνέπεια και μεράκι. Καρπός αυτής της διεργασίας ήταν η δημιουργία μίας σύγχρονης οινοποιητικής μονάδας στην Παιανία, όπου σήμερα εμείς, η τέταρτη γενιά Μάρκου, καταθέτουμε τα πρώτα δείγματα προσωπικής δουλειάς.

elEL