Οι χώροι μας

Αμπελώνες Μάρκου

Στον χώρο του οινοποιείου "Αμπελώνες Μάρκου" στην Παιανία, στο 1ο χλμ Παιανίας- Μαρκοπούλου, μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα έως 400 άτομα, μέσα ή έξω, για μια ξεχωριστή γαμήλια δεξίωση. Η χρήση παραδοσιακών υλικών, η διακόσμηση και ο φωτισμός δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και επιβλητικό αποτέλεσμα που εγγυάται μια μεγαλοπρεπή δεξίωση έξω από τα συνιθισμένα και αναμενόμενα, που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπωσεις στους καλεσμένους σας και τις ωραιότερες αναμνήσεις σε εσάς. Με κριτήριο την υψηλή ποιότητα, τόσο στις γεύσεις κρασιών και φαγητών, όσο και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε μια βραδιά όπως την ονειρευτήκατε.

Η αίθουσα Νεφέλη διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο διασφαλίζοντας την δεξίωσή σας με όποιες καιρικές συνθήκες.

Μοναστηριακά τραπέζια για Buffet, Parking, WC για άτομα με ειδικές ανάγκες και service καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

> Facebook

Photo Gallery

Μουσείο Οίνου

Η αρχιτεκτονική επιβλητικότητα, η αίγλη αλλά και η ιστορία του κρασιού που διαχέετε σε κάθε γωνιά του χώρου είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το “Μουσείο Οίνου”. Ο καινούριος πολυχώρος εκδηλώσεων και συνεδρίων που στεγάζεται στην Παλλήνη, δίπλα από βασικούς οδικούς άξονες (αττική οδός, λεωφ. Μαραθώνος) είναι σε θέση να καλύψει με επαγγελματισμό συνέδρια και εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων. Επιπλέον ο επισκέπτης του Μουσείου έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην παράδοση, στην ιστορία και στην τέχνη του κρασιού απολαμβάνοντας μία ξενάγηση στους χώρους του.

Διαθέτει επίσης εσωτερικό και εξωτερικό χώρο διασφαλίζοντας την δεξίωσή σας με όποιες καιρικές συνθήκες.

Μοναστηριακά τραπέζια για Buffet, Parking, WC για άτομα με ειδικές ανάγκες και service καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

> Επισκευθείτε το site

Photo Gallery