Οινοπωλείο

Εκτός από Μαγειρείο - Εστιατόριο το «Οινοπωλείον» στο Ψειρή, καθώς δηλώνει και το όνομα του, είναι αποκλειστικό οινοπωλείο των κρασιών μας. Τι συνεπάγεται αυτό εκτός από εξαιρετικής ποιότητας εμφιαλωμένο και χύμα κρασί; Μα φυσικά πολύ οικονομικό με τιμές στο εμφιαλωμένο ,διότι, το «Οινοπωλείον» λειτουργεί και σαν κάβα οινοποιείου… με τιμές οινοποιείου!

Το «Οινοπωλείον» σερβίρει καθαρά και νόστιμα μαγειρευτά, ψητά της ώρας και καλοκαμωμένους μεζέδες. Στο μενού επιπλέον φρέσκα ζυμαρικά με φρέσκες σπιτικές σάλτσες και βρίσκεται στην καρδιά του Ψειρή, στην οδό Αισχύλου 12Α, στο κτίριο όπου αδιάπαυστα από το 1928 στεγάζονταν μαγειρεία-κρασοπουλειά με το ίδιο πάντα κρασί της οικογένειας Μάρκου.

Εκτός από την κεντρική ισόγεια σάλα και το υπόγειο μυσταγωγικό κελάρι του μαγειρείου, βρίσκεται και ένας πολύ όμορφος κήπος στο βάθος με παρτέρια βοκαμβίλιας, δάφνης, δεντρολίβανου και γιασεμιού που τις καλοκαιρινές νύχτες γλυκαίνει κι άλλο με το τραγούδι γρύλλων. Δεν φαίνεται όμως, είναι μυστικός…

Οι πρώτες ύλες είναι προσεγμένες πολύ, από τα εποχιακά εγχώρια λαχανικά και τα καθαρά ντόπια κρέατα και φρέσκα ψάρια, μέχρι το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης και Καλαμάτας μικρών παραγωγών και φίλων.

Το «Οινοπωλείον» είναι ένα άκρως ευγενικό εγχείρημα και ένα εστιατόριο προσιτό σε όλους.

> Επισκευθείτε το site

> Facebook

Photo Gallery